Petra Bališ

Strokovnjakinja za vsebinski marketing

MNOGA BESEDILA, KI JIH BERETE NA SPLETU, SO NASTALA NA MOJEM RAČUNALNIKU.

Sem samostojna podjetnica, strokovnjakinja za vsebinski marketing, marketinška svetovalka, tekstopiska in mentorica ter predavateljica v programih spodbujanja ženskega podjetništva, vodja Inštituta za disleksijo in predsednica strokovnega sveta Inštituta za disleksijo ter sodelavka Univerze za tretje življenjsko obdobje.

Pomembna področja mojega dela v zadnjih letih je uporaba in raziskovanje učinkov ter vloge vsebinskega marketinga, razumevanje pomena in priprava strategije vsebinskega marketinga in komunikacijske strategije, preurejanje in pisanje spletnih besedil po načelih spletnega pisanja in vsebinske optimizacije. Po Sloveniji sem na navedene tematike izvedla več predavanj in delavnic.

Vaša zanesljiva zunanja pomoč

Magistrica marketinga in prodaje z bogatimi izkušnjami in odlično ekipo, ki vskoči, kadar je treba.

POSEL JEMLJEM ZELO OSEBNO – POZNAM IMENA SVOJIH NAROČNIKOV IN PRISEGAM NA ISKRENE PARTNERSKE ODNOSE.

Že 18 let na svoji samostojni poti kot zunanja sodelavka številnim domačim in tujim naročnikom uspešno pokažem smer, da so v svojih poslovnih in marketinških odločitvah samozavestnejši in hitreje pridejo do zastavljenih ciljev.

Z veliko radovednostjo se neprestano izobražujem, spremljam novosti s področja vsebinskega in digitalnega marketinga ter drugih tematik, ki me zanimajo. Po izobrazbi sem univerzitetno diplomirana andragoginja, magistrirala pa sem s področja marketinga in prodaje in tako svoje bogate izkušnje s področja marketinga zaokrožila z dodatnimi teoretičnimi (spo)znanji.

Pred kratkim sem raziskovala uporabo in učinke vsebinskega marketinga v slovenskih malih podjetjih. Rezultati so pokazali, da so pri doseganju rezultatov uspešna predvsem tista podjetja, ki imajo dokumentirano vsebinsko strategijo in jasno postavljene cilje.

Opažate, da vaš vsebinski marketing ne prinaša vidnejših rezultatov? Pokličite me, morda vam lahko pomagam.

Majhnost mojega podjetja je moja največja prednost. Hitro se odzivam, kameleonsko prilagajam, kreativno uresničim potrebe in bliskovito dostavim obljubljeno.

EKIPA

Vsega ne znam in ne zmorem sama, zato k sodelovanju po potrebi povabim sodelavce oziroma strokovnjake z različnih področij. Skupaj načrtujemo in razmišljamo, kako vaše marketinške aktivnosti oplemenititi in ponesti v življenje.

ANDREJA VEROVŠEK

Urednikovanje spletnih strani in družbenih omrežij, priprava marketinških strategij, tekstopisje

ALEK HOJNIK

Kreativno grafično oblikovanje, fotografija, animacija, izdelava spletnih strani

koslinica

SIMONA JAKOVAC

Grafično in spletno oblikovanje

DEJAN ZIDANEK

Programiranje, izdelava spletnih strani, iskalniška optimizacija