Veliko vam lahko ponudim. Vzemite vse.
Znanje in strokovnost

Z veliko radovednostjo se neprestano izobražujem, spremljam novosti s področja vsebinskega in digitalnega marketinga ter drugih tematik, ki me zanimajo. Zaključujem magistrski študij smeri marketing in prodaja, ki me je obogatil z novimi (spo)znanji.

Takšne in drugačne izkušnje

Z vsemi, ki ste odprti za učenje na izkušnjah drugih, odprto delim svoje karierne uspehe in napake. Nevsiljivo vam svetujem, vas usmerjam in vam prihranim kakšen spotik, ki je lahko boleč in drag.

Neprecenljiv čas

Nenadomestljiva dobrina. Pripravljena sem vam podariti svoj čas, tudi prostega. Včasih se namreč zelo mudi, vedno pa se lahko zgodi kaj nepričakovanega. Pripravljena sem na vse.

Varnost

Stremim k temu, da je naše sodelovanje sproščeno in prijetno. Skupaj zmoremo uresničiti zadano. Morda se nam kdaj vendarle ustavi; takrat poiščem in predlagam druge rešitve. Z mano ste lahko brez skrbi, saj dogovorjeno vedno drži.

Potrpežljivost in odzivnost

Spretno razvozlam tudi zelo zavozlano in vedno do konca. Moja potrpežljivost je skoraj nadčloveška, odzivnost pa odlična, kdaj pa kdaj pa tudi popusti.

Pristnost in pripadnost

(Pre)dam se cela. Pri delu sem s srcem. Povem, kar mislim in sem vedno na vaši strani. Ne verjamete, da to še obstaja? Spoznajte me.

Ekipa

Vsega ne znam in ne zmorem sama, zato k sodelovanju po potrebi povabim sodelavce oziroma strokovnjake z različnih področij. Tako je moja storitev celostno zaokrožena. Skupaj načrtujemo in razmišljamo, kako vaše marketinške aktivnosti oplemenititi ali nadgraditi ter implementirati v življenje. Za vas pripravljamo marketinške in komunikacijske strategije, operativno izvedemo načrtovane projekte, pripravimo potrebne materiale in jih ponesemo v življenje.

Image module

Petra Bališ

Sem samostojna podjetnica, marketinška svetovalka, tekstopiska in mentorica ter predavateljica v programih spodbujanja ženskega podjetništva Spirit Slovenije, javne agencije, vodja Inštituta za disleksijo in predsednica strokovnega sveta Inštituta za disleksijo ter sodelavka Univerze za tretje življenjsko obdobje.

Že 14 let na svoji samostojni poti kot zunanja sodelavka številnim domačim in tujim naročnikom uspešno pokažem smer, da so v svojih poslovnih in marketinških odločitvah suverenejši in hitreje pridejo do zastavljenih ciljev. Izrazito sem usmerjena v vsebinski marketing in preurejanje spletnih besedil po načelih vsebinske optimizacije. Mnoga besedila, ki jih berete na spletu, so nastala na mojem računalniku.

Image module

Simona Jakovac

Grafično in spletno oblikovanje

Image module

Alek Hojnik

Kreativno grafično oblikovanje, fotografija, animacija, izdelava spletnih strani

Image module

Andreja Verovšek

Urednikovanje spletnih strani in družbenih omrežij, priprava marketinških strategij, tekstopisje

Image module

Dejan Zidanek

Programiranje, izdelava spletnih strani, iskalniška optimizacija